Regio Noordkop

Regio Noordkop blikt vier dagen lang terug op 2023

Advertentie:

Regio Noordkop pakt tussen kerst en nieuwjaar uit met vier dagen lang terugblikken op 2023. Na de traditionele Kerst top 100, op Tweede Kerstdag, is het vier dagen genieten van de hoogtepunten van het voorbije jaar.

Normaal gesproken blikt de streekomroep tijdens de laatste dag van het jaar terug middels een uitgebreid jaaroverzicht. Aangezien de 31e december dit jaar op zondag valt en gasten dan vaak andere plannen hebben, is dit keer besloten vier dagen lang terug te blikken, van woensdag 27 tot en met zaterdag 30 december.

Hollands Glorie is het kwaliteitsuurtje van de Nederlandstalige muziek dat elke donderdagavond is te beluisteren op de radiozender van Regio Noordkop. Op woensdag 27 december komen tussen 09.00 en 17.00 uur een groot deel van de dit jaar uitgezonden juweeltjes nogmaals voorbij. Robert Long, De Dijk, Cornelis Vreeswijk, Het Goede Doel, Johan Verminnen, Ramses Shaffy staan op de playlist.

Politiek
De lokale politiek is op donderdag 28 december aan de beurt. Stijn Vos, Lianne Snel, Hans Boskeljon en Ronald Boutkan blikken tussen 09.00 en 17.00 uur terug op het politieke jaar 2023. Elk uur zijn meerdere politici uit Den Helder en Hollands Kroon te gast. De vrijdag, 29 december, is het tijd voor het algemene jaaroverzicht. Tal van gasten die persoonlijk of met hun bedrijf of organisatie in het nieuws waren blikken terug op de hoogte- en dieptepunten van 2023.

De laatste terugblikdag is zaterdag 30 december, wanneer de mooiste optredens uit Helderpop nog eenmaal voorbijkomen. Ook het Helderpop Jaaroverzicht is te beluisteren tussen 09.00 en 17.00 uur.

Kom langs!
Tijdens deze vier dagen staan de studiodeuren open voor een ieder die het leuk lijkt een van de uitzendingen bij te wonen. Kom kijken, meeluisteren of meepraten en geniet van de verse koffie, de oliebollen en de gezelligheid van Regio Noordkop. Waar? Torplaan 4, 1785 BA in Den Helder.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button