Regio Noordkop

Podium Victorie & Pop in de Kop organiseren online quiz

Regio Noordkop – Het team van Pop in de Kop organiseert in samenwerking met Podium Victorie op donderdag 28 januari een digitale POPQUIZ. Verzamel een (digitaal) dreamteam of sluit je solo aan, deelname is gratis en inschrijven is niet nodig. De digitale inloop is vanaf 20:00 en om 20:30 stipt begint het.

Hoe werkt het? Zorg dat deelnemers ruim op tijd online aanwezig zijn via de volgende link: https://www.twitch.tv/podiumvictorie

Zorg dat de stream te bekijken is via een laptop, tv, of tablet en zorg dat er een tweede apparaat (bijvoorbeeld mobiele telefoon) is voor het invoeren van de antwoorden. Per ronde is er een apart antwoord formulier. De linkjes naar de antwoordformulieren volgen op een later moment en zijn te vinden via de pagina. (Evenals overige informatie met betrekking tot deze quiz).

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button