Sport

Vrijwilligersavond Halve van Den Helder

Advertentie:

Den Helder – De Halve van Den Helder, editie 2020, krijgt steeds meer vorm. De Wandelhalve was al binnen een weekend uitverkocht en ook voor het hardlopen hebben zich al honderden hardlopers ingeschreven. Het nieuwe parcours wordt zeer spoedig bekend gemaakt, met de nieuwe start- en finishlocatie bij De Kampanje.

Om alle vrijwilligers bij te praten wordt volgende week woensdag weer een informatieavond georganiseerd. Ditmaal zal deze avond plaatsvinden in De Kampanje, zodat de organisatie ter plaatse iedereen kan meenemen met hun plannen en tevens kan vertellen hoe alles er in het weekend van het evenement uit komt te zien. Daarnaast geeft de organisatie een update over het laatste nieuws rondom het Helderse sportevenement.

De Halve van Den Helder kan nog wel wat hulp gebruiken. Denk hierbij aan ondersteuning in de vorm van parcoursstewards en verkeersregelaars. Leuk, leerzaam en gezellig. Daarnaast draag je bij om een fantastisch evenement neer te zetten in Den Helder. De vrijwilligersavond is woensdag om 19:30 uur. Ben je geïnteresseerd om ook vrijwilliger te worden tijdens de Halve van Den
Helder en wil je ook deze avond bijwonen? Meldt je dan aan via vrijwilligers@halvevandenhelder.nl.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button