Uitgaan

Concert Zemtsov Altviool Kwartet in Lucaskerk

Winkel – Met werken van onder andere Piazzolla, Papinni en Werkman, treedt het Zemtsov Altviool Kwartet op in de Lucaskerk. Het is een kwartet van vier altviolisten uit een altviool familie. Het kwartet bestaat uit Mikhail, Julia, Dana en Daniil Zemtsov (vader, moeder, dochter en neef).

Alle vier studeerden ze bij dezelfde leraar, de Russische altviool virtuoos Michael Kugel, aan het Conservatorium Maastricht. Tussen 2010 en 2019 heeft het kwartet tientallen concerten gespeeld en meerdere keren opgetreden op radio en televisie.

Het concert is georganiseerd door de Culturele Stichting Niedorp, op zondag 15 maart en begint om 20.00 uur. De toegang bedraagt €12,00 per persoon. Meer informatie is te vinden via www.culturelestichtingniedorp.nl, hier is het tevens mogelijk te reserveren. De kaarten zijn ook verkrijgbaar bij Muziekhuis Jan Piet Beers aan de Gedempte Gracht in Schagen, bij Bloemen van Nuijens in het winkelcentrum van Nieuwe Niedorp en telefonisch na 17.00 uur, via 0224-542119. Het is geen probleem om later te beslissen om heen te gaan, er zullen eventueel nog wat stoelen bij kunnen.

Toon meer

Dirk Kalverboer

Dirk Kalverboer is stagiaire bij Regio Noordkop. Hij woont op Texel en maakt elke dag met groot enthousiasme de oversteek naar het vaste land. Dirk richt zich tijdens zijn stage op redactiewerk, filmen en editen. Dirk is bereikbaar via dirk@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button