Hollands Kroon

Ruben van den Hoek nieuw lid Cultuur Platform Hollands Kroon

Advertentie:

Hollands Kroon – Ruben van den Hoek (32) is per 1 maart benoemd tot lid van het Cultuur Platform Hollands Kroon (CPHK). Het CPHK is enthousist om een deskundige te verwelkomen. Zijn benoeming helpt om de kunst en cultuur ambities van het platform voor alle inwoners van de gemeente Hollands Kroon waar te maken. In Ruben is de ideale mix gevonden van jeugd, zakelijkheid en mensgerichtheid, exact wat het CPHK nodig heeft.

Ruben heeft een brede muzikale smaak en veel kennis van de muzieksector. Hij bespeelt verschillende instrumenten. Daarnaast is hij dichter en tekstschrijver. Ruben van den Hoek is als redacteur en radiomaker verbonden aan Noordkop Centraal, onderdeel van de Stichting Lokale Omroep Schagen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button