Sport

Schagertocht RTV Toon Jacobs

Advertentie:

Den Helder – RTV Toon Jacobs start zondag 1 maart het toerfietsseizoen met de Schagertocht van 55 kilometer, waarbij een koffiestop uiteraard in Schagen wordt gehouden. De Schagertocht wordt gereden onder leiding van een ervaren toerleider.

De gemiddelde snelheid zal omstreeks 22 km/uur liggen. De tocht begint bij het clubhuis in park Quelderduyn en deze eerste tocht start om 09.00 uur. Tevens start een snellere groep fietsers om 09.30 uur. Deze groep rijdt dezelfde toertocht, maar met een gemiddelde van 25 km.

Het dragen van een fietshelm is verplicht. Ook niet-leden zijn van harte welkom om mee te rijden. Het inschrijfgeld voor NTFU-leden is € 2,00 en voor overigen € 3,00, maar de eerste keer is deelname gratis. Zie voor verdere inlichtingen op www.rtvtoonjacobs.nl of vlak voor de start in het clubhuis.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button