Uitgaan

Tentoonstelling van het werk van Anneke Peereboom

Adverentie

Den Helder – De tentoonstelling “Blauw, bleu, blue”, met werk van Anneke Peereboom, wordt zondag 8 maart om 15.00 uur, feestelijk geopend. Een overzicht van haar werk is zowel in restaurant Kunst en Kitchen als bij de Kunstuitleen te zien.

Anneke Peereboom zal op de dag zelf vertellen over de kleur blauw, die een belangrijke rol vervult in de serie schilderijen waar zij de afgelopen jaren aan heeft gewerkt. Daarnaast is er bij de tentoonstelling ook een mogelijkheid voor een drankje en een hapje uit de Egyptische keuken. Bij de tentoonstelling is er muziek van “Two Alley Rats”, dat is een pact tussen Davor Visser(zang en gitaar) en Arnold Deyll (Bluesharp, zang, percussie). Zij spelen als duo op geheel eigenwijze een mix van acoustische rock&Folk.

Bij de tentoonstelling is iedereen welkom, wel wordt het op prijs gesteld te reserveren via kunstenkitchen@icloud.com.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button