Uitgaan

Tentoonstelling van het werk van Anneke Peereboom

Den Helder – De tentoonstelling “Blauw, bleu, blue”, met werk van Anneke Peereboom, wordt zondag 8 maart om 15.00 uur, feestelijk geopend. Een overzicht van haar werk is zowel in restaurant Kunst en Kitchen als bij de Kunstuitleen te zien.

Anneke Peereboom zal op de dag zelf vertellen over de kleur blauw, die een belangrijke rol vervult in de serie schilderijen waar zij de afgelopen jaren aan heeft gewerkt. Daarnaast is er bij de tentoonstelling ook een mogelijkheid voor een drankje en een hapje uit de Egyptische keuken. Bij de tentoonstelling is er muziek van “Two Alley Rats”, dat is een pact tussen Davor Visser(zang en gitaar) en Arnold Deyll (Bluesharp, zang, percussie). Zij spelen als duo op geheel eigenwijze een mix van acoustische rock&Folk.

Bij de tentoonstelling is iedereen welkom, wel wordt het op prijs gesteld te reserveren via kunstenkitchen@icloud.com.

Toon meer

Dirk Kalverboer

Dirk Kalverboer is stagiaire bij Regio Noordkop. Hij woont op Texel en maakt elke dag met groot enthousiasme de oversteek naar het vaste land. Dirk richt zich tijdens zijn stage op redactiewerk, filmen en editen. Dirk is bereikbaar via dirk@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button