Den Helder

Activiteiten bij de Helderse Vallei

Den Helder – Er zijn komende maand weer veel dingen te zien en te doen bij de Helderse Vallei. Neem snel een kijkje en krijg een indruk van hoe het is om voor de dieren te zorgen. Bekijk de volledige planning hier.

Kippen op stok en taartjes als ontbijt
Altijd aan het einde van de dag brengen de dierverzorgers van De Helderse Vallei alle dieren naar hun hokken en stallen. Op vrijdag 4 en zaterdag 5 maart kunnen bezoekers om 16.00 uur mee kijken hoe de dieren hun nachtverblijven opzoeken en gevoerd worden.

Op zondag 6 maart kunnen kinderen ontdekken welke groente- en fruitsoorten de dieren op de stadsboerderij het liefst eten als ze wakker worden. Tussen 10.00 en 12.00 uur mogen kinderen namelijk weer ‘taartjes voor de dieren’ maken op de stadsboerderij. Voor deze activiteiten is aanmelden vooraf niet nodig, iedereen is van harte welkom op de boerderij en deelname is gratis.

Toon meer

Leanne van Gemeren

Mijn naam is Leanne van Gemeren (21). Ik ben werkzaam bij Regio Noordkop als Redactiemedewerker en studeer Creative Business. Ik ben bereikbaar via leanne@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button