GR2022DH

Beter voor Den Helder peilt inwoners

Den Helder – Beter Voor Den Helder is benieuwd naar de standpunten van de Helderse inwoners aangaande wonen, werkgelegenheid, bereikbaarheid, financiën, het stadhuis, energie en meer. Daarom is de partij het initiatief ‘Den Helder stemt’ gestart. Via www.denhelderstemt.nl kunnen inwoners hun stem laten horen.

Beter voor Den Helder gebruikt de informatie om het partijprogramma te verfijnen. In de enquête wordt onder andere gevraagd wat mensen vinden van de discussie rondom het stadhuis. Ook hoort Beter voor Den Helder graag wat de inwoners vinden van het functioneren van de coalitie de afgelopen vier jaar. Deelname kan anoniem en het invullen van de vragen duurt een minuut of vijf.

Toon meer

Stijn Vos

Stijn Vos is werkzaam als politiek verslaggever bij Regio Noordkop. E-mail: stijn@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

3 reacties

  1. 4 Jaar lang moest de burger van Den Helder zijn mond houden als het ging om de locatie van het stadhuis. Nu er verkiezingen aanstaande zijn wordt de burger naar een standpunt gevraagd. De voorman Assorgia van deze partij, heeft tenminste de schijn van belangenverstrengeling nog altijd tegen. Niet de ballen hebben je uit de raad terug te trekken als er gesproken wordt het over het stadhuis zegt genoeg. De klandizie van zijn pizzahutwas voor hem belangrijker dan een integer optreden. Kortom in de prullenbak met deze huichelachtige vraagstelling van deze opportunist.

  2. Nu ineens mogen we onze stem laten horen nou niet op jouw partij.

  3. Beter voor Den Helder: Geen locatiebesluit van de Raad, geen recht op bezwaar, geen inspraak, geen referendum, geen vergunning, belangenverstrengeling, valsheid in geschrifte, grove leugens in rechtszaken, geen democratie. Wegwezen dus uit dit bestuur dat Nooit heeft geluisterd naar de burger. Uiterst hypocriet dus ook nog. Assorgia nooit meer in de Raad. Gebruik uw stem goed.

Back to top button
%d bloggers liken dit: