Hollands Kroon

Onthulling nieuw busstation tijdens inloopbijeenkomst Den Oever

Den Oever – De gemeente Hollands Kroon organiseert in samenwerking met Rijkswaterstaat en het Hoogheemraadschap een informatie- en inspraakmarkt in Den Oever. Ondernemers, inwoners en belangstellenden, worden geïnformeerd tijdens deze bijeenkomst over verschillende projecten in en om het dorp. Zo gaat het onder meer over het opknappen van de Oostkade en een aantal straten in Den Oever. Daarnaast wordt het ontwerp van het nieuwe busstation onthuld. Ook is er de mogelijkheid om aan te haken bij projecten en kansen voor het dorp.

De volgende onderwerpen worden 5 maart besproken:

  • Opknappen Oostkade en een aantal straten in Den Oever.
  • Uitleg over het organiseren van een evenement en meer. Hierbij wordt uitleg gegeven over de “Algemene Plaatselijke Verordening’.
  • Tips voor duurzamer wonen.
  • Het Ondernemersloket is aanwezig voor de aanwezige ondernemers.
  • Het toekomstige logo van Den Oever wordt gepresenteerd. De gemeente is benieuwd naar de mening van de aanwezigen.
  • Een ontwerp van het nieuwe busstation Den Oever wordt onthuld.
  • En nog veel meer.

Tijdstip en locatie
De bijeenkomst is op zaterdag 5 maart van 09:30 tot 12.30 uur in het Vikingschip Robbenoordstraat 11a in Den Oever. Binnenlopen kan elk gewenst ogenblik.
Vragen over deze bijeenkomst zie de website. Aanmelden voor de bijeenkomst is niet nodig.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button