Den HelderVideo

Eerste CD-release van de Helderse Stemmen (video)

Den Helder – De allereerste CD van de Helderse Stemmen, het grootste zangevenement van Den Helder, werd zaterdagavond uitgebracht. De CD bevat alle finalisten, publiekswinnaars en wildcards van de zangwedstrijd die in oktober van vorig jaar werd gehouden en werd gewonnen door Robbert van Tol. In totaal staan er 17 nummers op de CD.

De release van de CD vond plaats in Hotel Den Helder, waar de artiesten ook live optraden en hun nummers ten gehore brachten. Organisator Dave Holswilder gaf aan dat de reden voor de CD was dat iedereen droomt om op een CD te staan en dat ondanks het digitale tijdperk, het fijn is om iets tastbaars te hebben.

Toon meer

Harm Brouwer

Harm Studeert Creative Business en werkt parttime voor Regio Noordkop als videoreporter.

Wellicht ook interessant

1 reactie

  1. Tjonge, jonge, wat ligt er gevoelsmatig toch een oneindige wereld van verschil tussen een Corsicaanse polyfonie en ´de Helderse stemmen´. Den Helder heeft zoveel: rust, frisse lucht, lage woningprijzen, goede viszaken, Texel en de Waddenzee om de hoek, nauwelijks stoplichten, een duinenrandje met een oneindig strand hoor, maar ´stemmen´…, oefff…wat een complete dysfonie is dát zeg. Late we maar beter weer gaan doen waar we wel hartstikke goed in zijn! 😉

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button
%d bloggers liken dit: