112

Mogelijk granaat aan deur café Bonaire

Advertentie:

Den Helder – Aan de deur van café Bonaire op Willemsoord is zondag 25 februari rond 21.00 uur een tas ontdekt, met daarin een op een handgranaat lijkend voorwerp. De politie heeft de vondst maandagochtend bevestigd en is op zoek naar getuigen.

De Explosieven Opruimingsdienst heeft onderzoek gedaan en de tas met inhoud veilig afgevoerd. Op camerabeelden is te zien dat voorafgaand aan de vondst twee mensen op een scooter wegreden vanaf het horecabedrijf in de richting van de brug bij Willemsoord. De politie hoopt dat deze personen mogelijk meer informatie hebben of dat er andere getuigen zijn.

Wie informatie heeft, of camerabeelden, wordt verzocht contact op te nemen met de politie via 0900-8844. Het is ook mogelijk via Meld Misdaad Anoniem (0800-7000) informatie te delen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

2 reacties

  1. Het is nu een maand later maar nog steeds weet ik als omwonende niet wat (explosief of nep) er aan die deur hing en of het aan de bedoelde deur hing . Kom op politie voorlichting/pers doe uw werk!

Wellicht ook interessant

Back to top button