Sport

Shairo Faries boekt zege op vechtsportgala Steenwijk

Advertentie:

Den Helder – Kickbokser Shairo Faries van SportsArt/Team Baars kwam zaterdag uit op het groot opgezette vechtsportgala in Steenwijk. Na drie enerverende rondes kwam hij als winnaar uit de bus.

Faries speelde de twaalfde partij en was keurig op gewicht. Hij zat er lekker in tijdens de warming-up en was goed gefocust. De eerste rond moest Faries even inkomen en liet hij de tegenstander even wat te veel komen. De sporter van Team Baars gebruikte zijn benen niet zoals de fans en teamgenoten van hem gewend zijn. Wel maakte Faris nog een goed geplaatste achterwaartse schop naar de milt.

In de tweede ronde kwam Faries er beter in. Hij gebruikte zijn benen meer en meer en kwam steeds lekkerder in zijn spel. De derde ronde begon de kickbokser met steeds meer met overtuiging te vechten en kreeg hij steeds meer grip op de tegenstander. Shairo Faries wist dan ook op punten te winnen. Sports Art/Team Baars had weer toegeslagen.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button