Den HelderZakelijk

Bezorgen en afhalen in Den Helder tijdens de Coronacrisis

Den Helder – Vanwege de Coronacrisis sluiten eetgelegenheden, gaan er steeds meer winkels dicht of hebben aangepaste openingstijden. De ondernemers hebben allerlei initiatieven bedacht om toch hun product of dienst aan te kunnen bieden, door bijvoorbeeld te gaan bezorgen of afhaalpunten te creëren. Het is voor bewoners een zoektocht, hoe ze dan toch en zo veilig mogelijk inkopen kunnen doen.

Om zowel bewoners als ondernemers te helpen, heeft Citymarketing een ruimte gecreëerd op haar digitale platform www.denhelder.online, waarop heel overzichtelijk de horeca, winkels en dienstverlenende bedrijven staan die in deze crisistijd bezorgen, afhaalpunten hebben ingericht of diensten online aanbieden.

Bij ieder genoemd bedrijf is een knop aangebracht, waarop mensen direct naar de betreffende zaak kunnen gaan om hun bestelling te doen.

Trefwoorden
Toon meer

Dirk Kalverboer

Dirk Kalverboer is stagiaire bij Regio Noordkop. Hij woont op Texel en maakt elke dag met groot enthousiasme de oversteek naar het vaste land. Dirk richt zich tijdens zijn stage op redactiewerk, filmen en editen. Dirk is bereikbaar via dirk@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button
Close