Den HelderZakelijk

Bezorgen en afhalen in Den Helder tijdens de Coronacrisis

Adverentie

Den Helder – Vanwege de Coronacrisis sluiten eetgelegenheden, gaan er steeds meer winkels dicht of hebben aangepaste openingstijden. De ondernemers hebben allerlei initiatieven bedacht om toch hun product of dienst aan te kunnen bieden, door bijvoorbeeld te gaan bezorgen of afhaalpunten te creëren. Het is voor bewoners een zoektocht, hoe ze dan toch en zo veilig mogelijk inkopen kunnen doen.

Om zowel bewoners als ondernemers te helpen, heeft Citymarketing een ruimte gecreëerd op haar digitale platform www.denhelder.online, waarop heel overzichtelijk de horeca, winkels en dienstverlenende bedrijven staan die in deze crisistijd bezorgen, afhaalpunten hebben ingericht of diensten online aanbieden.

Bij ieder genoemd bedrijf is een knop aangebracht, waarop mensen direct naar de betreffende zaak kunnen gaan om hun bestelling te doen.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button