Dit jaar geen Avondvierdaagse in Julianadorp

Julianadorp – De avondvierdaagse van Julianadorp slaat een jaartje over, zo heeft de organisatie laten weten. De wandeltocht zou normaal gesproken in mei plaatsvinden, maar dat is nu niet mogelijk. Na overleg is niet besloten tot uitstel, maar tot afstel.

“Met frisse moed gaan we aan de slag om de editie van 2021 voor te bereiden”, aldus de organisatie. En de nieuwe datum is ook al bekend: 17 tot en met 20 mei 2021. Wat wel door is gegaan is de vernieuwing van de website. Mediabureau Digital4U uit Den Helder heeft gratis een nieuw ontwerp gemaakt, dat weer helemaal bij deze tijd past. Alle informatie staat overzichtelijk op de site.

Marsleider Henk Harlaar heeft aangegeven te stoppen bij de Avondvierdaagse Julianadorp. “Als bestuur zijn we Henk dankbaar voor de bijdragen die hij sinds 2014 voor de Avondvierdaagse Julianadorp heeft geleverd. Marsleiders moeten vaak ingewikkelde puzzels oplossen om de beschikbare verkeersvrijwilligers goed te verdelen over de posten. Henk heeft dat altijd goed kunnen regelen! Het vertrek betekent dat we op zoek zijn naar een nieuw bestuurslid. Wie interesse heeft kan een mailtje sturen naar info@avdjd.nl.”

Exit mobile version