Hollands KroonPolitiek

Facebookchat burgemeester valt in het water

Anna Paulowna – Burgemeester Rian van Dam van Hollands Kroon zat donderdag stipt om 11.00 uur klaar om vragen van inwoners over de coronacrisis live via Facebook te beantwoorden. Ondertussen was de eerste vraag gesteld…

Die vraag kwam van Suzanne van Garderen. Zij vroeg zich af waarom het dragen van mondkapjes nog steeds niet geadviseerd wordt. Het wachten was op het antwoord van de burgemeester. Maar helaas… Even later was dit op de facebookpagina te lezen:

“De techniek staat voor niets, maar soms even niet. Helaas lopen we tegen technische problemen aan waardoor de live-chat nu even niet door kan gaan. Excuses daarvoor. Zodra de problemen zijn opgelost, communiceren we een nieuw chat-moment.”

Inwoners kunnen hun prangende vragen natuurlijk wel alvast stellen op de gemeentepagina https://www.facebook.com/hollandskroon/

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button