Hollands Kroon

Dijkstra & Evenblij Ter Plekke zondag live vanuit Den Oever

Advertentie:

Hollands Kroon – Het NPO Radio 1-programma Dijkstra en Evenblij Ter Plekke komt zondagavond live vanuit theater Het Vikingschip in Den Oever, Hollands Kroon. Daar wordt met wethouder Theo Meskers gesproken over de nut en noodzaak van de vele datacenters die er in de gemeente worden gebouwd. De mannen komen ook te spreken over de eerste vondelingenkamer van Noord-Holland, met initiatiefneemster Suzanne Ernst.

Ook aandacht voor de meest koninklijke inwoner die de gemeente ooit had: de Duitse kroonprins Wilhelm, die vijf jaar lang in ballingschap op het eiland in Wieringen woonde. Daarnaast is er livemuziek van Jeroen Zijlstra, neemt burgemeester Rian van Dam plaats in de verhoorwagen en bespreken Frank en Erik dat oer-Noord-Hollandse fenomeen: de kermis.

De radiouitzending is van 20.00 tot 22.00 uur en is te volgen bij BNNVARA op NPO Radio 1 en nporadio1.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button