Hollands Kroon

Leraren Wiringherlant in de schaduw

Advertentie:

Hollands Kroon – Op hollandskroonseuitdaging.nl/vraag-en-aanbod kwam een vraag binnen van Margot van der Welle, conciërge op RSG Wiringherlant, of de Hollands Kroonse Uitdaging ook een grote horecaparasol wist. Dit voor de buitenruimte bij de school, voor als medewerkers en docenten in de pauze even buiten zitten.

Deze hulpvraag werd gedeeld via de mediakanalen van de Uitdaging. Al heel snel kwam hier een reactie op van Bert de Haan van rental-parasol.nl uit Hippolytushoef. Hij wilde graag een parasol schenken. Zo gaf hij een zwarte exemplaar die nu bij de scholengemeenschap in Wieringerwerf staat. Voor Bert de parasol kon afleveren diende er wel eerst een goede fundering voor de parasolvoet gemaakt te worden. Deze werd gemaakt door Jan Kuut, de technische man van Wiringherlant.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button