Hollands Kroon

Leraren Wiringherlant in de schaduw

Hollands Kroon – Op hollandskroonseuitdaging.nl/vraag-en-aanbod kwam een vraag binnen van Margot van der Welle, conciërge op RSG Wiringherlant, of de Hollands Kroonse Uitdaging ook een grote horecaparasol wist. Dit voor de buitenruimte bij de school, voor als medewerkers en docenten in de pauze even buiten zitten.

Deze hulpvraag werd gedeeld via de mediakanalen van de Uitdaging. Al heel snel kwam hier een reactie op van Bert de Haan van rental-parasol.nl uit Hippolytushoef. Hij wilde graag een parasol schenken. Zo gaf hij een zwarte exemplaar die nu bij de scholengemeenschap in Wieringerwerf staat. Voor Bert de parasol kon afleveren diende er wel eerst een goede fundering voor de parasolvoet gemaakt te worden. Deze werd gemaakt door Jan Kuut, de technische man van Wiringherlant.

Toon meer

Laura Konkelaar

Dit bericht is geplaatst door Laura Konkelaar. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Laura richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via laura@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button