Noord-Holland

Online banenmarkt voor werkzoekenden

Adverentie

Noord-Holland – Voor werkzoekenden biedt de online banenmarkt contacten met werkgevers vanuit diverse branches. Ook kunnen bedrijfspresentaties worden gevolgd, een mooie manier om een bedrijf iets beter te leren kennen. Voor hulp en ondersteuning bij het solliciteren kunnen webinars worden gevolgd en er is een online cv-check mogelijk. Ook is er informatie over omscholingstrajecten en werken in het buitenland.

Deze online banenmarkt wordt op 15 april voor de tweede keer georganiseerd door het WerkgeversServicepunt Noord-Holland Noord (WSP-NHN). Het is de manier in deze tijd voor werkgevers en werkzoekenden om elkaar te ontmoeten. Aanmelden kan tot en met 8 april op www.banenmarktnhn.nl.

Speeddate
Bijzonder aan deze banenmarkt is dat er wordt gematched op basis van competenties oftewel vaardigheden. Bij de aanmelding kan er aangegeven worden welke competenties iemand beschikt. De werkgever heeft hetzelfde gedaan bij het aanmelden van zijn vacatures. Het matchsysteem zorgt er vervolgens voor dat werkzoekenden en werkgevers met dezelfde competenties worden gekoppeld en vervolgens via een online videoverbinding met elkaar kunnen speeddaten. Er wordt dus gekeken naar vaardigheden en kwaliteiten en niet naar werkervaring, opleiding, leeftijd en andere zaken.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button