Den HelderHollands KroonNoord-Holland

Prijsvraag ter verbetering mobipunten

Advertentie:

Kop van Noord-Holland – De eerste mobipunten zijn vorig jaar zomer neergezet in de gemeenten Den Helder, Hollands Kroon en Schagen. Bij de mobipunten is het mogelijk een deelfiets of deelauto gebruiken, die staan vaak dicht bij het openbaar vervoer.

Nu willen de deelnemende gemeenten graag weten wat ze eraan kunnen doen om de punten te verbeteren: wat mist er bijvoorbeeld nog? Waar hebben inwoners behoefte aan? Daarom roepen ze op om een vragenlijst in te vullen om antwoord te kunnen geven op die vragen, om zo inzicht te krijgen. De enquête staat op: https://mobipunt.net/vragenlijst/. Met het invullen van de vragenlijst kunnen deelnemers een bon van 50 euro winnen, die ze kunnen uitgeven bij een mobipunt of bol.com.

Mensen die zelf een goed idee hebben om de bereikbaarheid van hun buurt te verbeteren en te verduurzamen met een mobipunt kunnen zelfs meedoen aan een prijsvraag. Hierbij kun je 500 euro winnen om het plan ook uit te voeren. Zie daarvoor https://mobipunt.net/prijsvraag/.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button