LOS Den Helder

Songs & Tories bij Radio Richard

Adverentie

Den Helder – Muzikanten Delano Weltevreden en Ronald Sai A Tjin zijn vrijdag 26 maart te horen op LOS radio in het programma “Radio Richard” met hun muzikale concept Songs & Tories.

Minimaal een keer per maand besteedt Richard Boerrigter op vrijdag aandacht aan muziek. Deze maand is de beurt aan Delano Weltevreden en Ronald Sai A Tjin. De heren zijn bekend van Soulmen’s Party, maar treden ook regelmatig samen op. Dit doen ze door middel van een huiskamerconcept, een idee wat is ontstaan bij Radio Richard.

Nu optreden voor publiek niet mogelijk is, brengen Weltevreden en Sai A Tjin hun muziek naar de radio en spelen ze verschillende liedjes live. Ze zullen hier ook over vertellen. Radio Richard begint, vanwege de avondklok, om 17:00 uur.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button