Hollands KroonOverige

Vaart komt met nieuwe single

Advertentie:

Breezand – De Noord-Hollandse band Vaart komt per 1 april met haar nieuwe single “Te waar om mooi te zijn”. Tijdens de nazomer van 2020 werd dit lied opgenomen, het eerste nummer van een compleet album.

Uiteraard is het nummer per 1 april op Spotify te beluisteren. Het is een liedje voor iedereen en komt daarom gratis toegankelijk op Youtube. Het is ook eenvoudig te beluisteren via www.vaartdeband.nl. Een pakkende videoclip ontbreekt er dan natuurlijk niet aan.

“We hebben zoveel optredens moeten schrappen, dit is voor ons een keerpunt”, aldus de band. “Zie het als een signaal aan ons publiek dat we er nog zijn en dat we ze missen”.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button