112

Auto te water op de Zanddijk

Julianadorp – Een automobilist is zaterdagavond de macht over het stuur verloren op de Zanddijk, na de bocht bij de Donkere Duinen. Als gevolg hiervan kwam de auto in de sloot naast de weg terecht.

Een man die in de directe omgeving is aangetroffen en de vermoedelijke chauffeur, is aangehouden. De man is nog gecontroleerd in de gealarmeerde ambulance en daarna meegenomen voor een verklaring en onderzoek. De man was niet in staat de blaasproef te voltooien.

De auto wordt door een berger op de wielen gezet en afgevoerd. De weg was tijdens het incident en korte tijd afgesloten tussen het Middenvliet en Jan Verfailleweg.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button