Den Helder

Workshop Veilig in en om het huis

Advertentie:

Den Helder – Hoe is er voor te bereiden op gevaarlijke situaties en hoe zijn deze te herkennen? De training ‘Veilig in en om het huis’ op 3 mei aanstaande is gericht op het leren signaleren van deze situaties. Denk hierbij bijvoorbeeld aan vallen, brand en ontruiming, inbraak, maar ook internetfraude en babbeltrucs. De workshop is bedoeld voor vrijwilligers die langs gaan bij oudere inwoners die nog zelfstandig wonen. De workshop wordt in dit geval gegeven aan vrijwilligers uit de gemeente Den Helder.

Trainer Martin Pennekamp is Coördinator Goed voorbereid van het Rode Kruis. Goed voorbereid richt zich vooral op de preventie en zelfredzaamheid. Dat doen zij onder andere door het organiseren van deze interessante workshop, genaamd ‘Veilig in en om het huis’, met als doel mensen voor te bereiden op kleine en grote noodsituaties in en om huis. De cursus zal gegeven worden op dinsdag 3 mei 2022 in MFC de Boerderij van 19.00 uur tot 21.00 uur. Inloop is vanaf 18.45 uur. De duur van de workshop is ongeveer twee uur, afhankelijk van de groepsgrootte.

Aanmelden voor de workshop kan via vrijwilligersacademie@meewering.nl. Er wordt een eigen bijdrage gevraagd van €10,- (Inclusief consumptie). Informatie over de betaling hiervan ontvangt iedereen per mail na aanmelden. Let op: opgeven kan tot 26 april! Er is ruimte voor 25 deelnemers.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button