Den HelderSportVideo

Den Helder Suns Dames pakken nationale titel in Landsmeer (video)

Landsmeer / Den Helder – Er mag een plekje vrijgemaakt worden in de prijzenkast van Sporthal Sportlaan, want de Carla de Liefde Trofee mag mee naar Den Helder. Op zaterdagavond versloegen de dames van de Den Helder Suns het team van TopKip Lions in Indoor Centrum Landsmeer.

Met de steun van een afgeladen tribune van in het blauw gestoken supporters wisten de Suns vroeg in de wedstrijd een voorsprong van 6-4 te behalen. Het gat werd in het tweede kwart vergroot tot 47-32 in de rust. Hoewel de TopKip Lions na de pauze in het derde en vierde kwart iets dichter bij wisten te komen, hielden de Suns strak vast aan hun voorsprong. De uiteindelijke landskampioenen veroverden de beker met een eindstand van 92-76.