Hollands Kroon

Inwoners Kreileroord vallen in de prijzen bij tv-show Postcode Loterij

Hollands Kroon – Drie inwoners van Kreileroord hebben een mooie prijs in de wacht gesleept tijdens de tv-show Postcode Loterij Miljoenenjacht. Zij waren met nog zevenenveertig andere wijkgenoten uit postcodegebied 1773 in de studio aanwezig.

Een van hen won een auto, nadat een andere deelnemer de prijs aan zich voorbij liet gaan voor een plek om mee te spelen in de volgende ronde. De vrouw uit Kreileroord was dolblij toen zij hoorde dat zij de auto had gewonnen: “Geweldig, ik heb een hele oude auto dus dit komt heel goed uit.”

In het tv-programma strijden tien Nederlandse wijken met per vak vijftig deelnemers om verschillende grote en kleinere prijzen. Eén van de aanwezige deelnemers van de Postcode Loterij maakt kans om de studio als miljonair te verlaten. Diegene neemt in de finale plaats naast Linda de Mol om het “Gouden Koffer Spel” te spelen.

Toon meer

Richard de Graaf

Richard is werkzaam bij Regio Noordkop als weekendredacteur. Hij is bereikbaar via richard@regionoordkop.nl Nieuws voor de omroep? Stuur het naar nieuws@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button