Den Helder

Gemeente Den Helder vanaf 6 mei aan de Kerkgracht

Den Helder – De publieksbalies en het klantcontactcentrum van de gemeente Den Helder verhuizen binnenkort naar de Kerkgracht 1. Als gevolg van deze verhuizing is het niet mogelijk op donderdag 30 april en vrijdag 1 mei contant te betalen. Betalen met pin is wel mogelijk.

Vrijdag 1 mei is het niet mogelijk om paspoorten, rijbewijzen en ID-bewijzen aan te vragen of op te halen. Het stadhuis is tot 12:30 uur alleen geopend voor het doen van een geboorteaangifte. Tot 13.00 uur is het mogelijk telefonisch contact op te nemen om een afspraak te maken.

Stadhuis gesloten
Maandag 4 mei en dinsdag 5 mei (Bevrijdingsdag) is het stadhuis, vanwege de verhuizing naar de Kerkgracht, gesloten. Op woensdag 6 mei opent de gemeente om 11:00 uur weer de (nieuwe) deuren aan de Kerkgracht 1. Telefonisch is de gemeente vrijdag 1 mei vanaf 13:00 uur tot maandag 4 mei 11:00 uur niet bereikbaar.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button