Hollands Kroon

Eind mei opening beweegpark Kreileroord

Kreileroord – De realisatie van een beweegpark in Kreileroord komt snel dichterbij. Als alles volgens planning verloopt, kan het park eind mei worden geopend.

Na goed overleg met de initiatiefnemers zijn, door bemiddeling van de Hollands Kroonse Uitdaging, Kernbeheer Hollands Kroon en Team Sportservice succesvol aan dit project verbonden. Daarnaast kon via een incidentele subsidie een laatste zetje naar de totstandkoming worden gegeven. Dit samen met de overige ondersteuning die door de initiatiefnemers zelf is gerealiseerd, en veel zelfwerkzaamheid, maakt het een breed gedragen initiatief.

Inmiddels is de aanleg van het beweegpark gestart. De opening van Beweegpark Kreileroord staat gepland op zaterdag 29 mei. Meer informatie via dorpsraadkreileroord.nl.

Toon meer

Famke Mulder

Dit bericht is geplaatst door Famke Mulder. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Famke richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via famke@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button