Hollands Kroon

Eind mei opening beweegpark Kreileroord

Adverentie

Kreileroord – De realisatie van een beweegpark in Kreileroord komt snel dichterbij. Als alles volgens planning verloopt, kan het park eind mei worden geopend.

Na goed overleg met de initiatiefnemers zijn, door bemiddeling van de Hollands Kroonse Uitdaging, Kernbeheer Hollands Kroon en Team Sportservice succesvol aan dit project verbonden. Daarnaast kon via een incidentele subsidie een laatste zetje naar de totstandkoming worden gegeven. Dit samen met de overige ondersteuning die door de initiatiefnemers zelf is gerealiseerd, en veel zelfwerkzaamheid, maakt het een breed gedragen initiatief.

Inmiddels is de aanleg van het beweegpark gestart. De opening van Beweegpark Kreileroord staat gepland op zaterdag 29 mei. Meer informatie via dorpsraadkreileroord.nl.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button