Den HelderZakelijk

Frisse start voor Diverzo Café Den Helder

Den Helder – De terrassen van Noord-Holland mogen woensdag 28 april weer open. Diverzo Café uit Den Helder kreeg maandag 26 april een grote schoonmaak. Het café is de Noord-Hollandse winnaar van de actie “Een Frisse Start”, waarbij horecaliefhebbers hun favoriete horecagelegenheid konden nomineren voor een frisse start.

In totaal kregen twaalf winnaars, uit elke provincie één, een frisse start aangeboden en ook bij Diverzo Café hielp een schoonmaakteam de boel weer spic en span te maken voor heropening. Een Frisse Start is een initiatief van HYGENIQ. De producent van ecologische schoonmaakmiddelen wil hiermee de horeca een hart onder de riem steken en een duurzame en schone aftrap geven van een het terrassenseizoen.

Nomineren
Vanaf begin maart kon iedereen in Nederland zijn favoriete kroeg, (eet)café of restaurant met terras nomineren voor een frisse start via de actiewebsite. De horecagelegenheid die uiteindelijk het vaakst genomineerd werd, mag zich nu de winnaar van de provincie noemen. Vanuit het hele land zijn er duizenden stemmen binnengekomen.

Danny Janssen, eigenaar van Diverzo Café is trots dat hij zichzelf de winnaar mag noemen in Noord-Holland: “Het is hartverwarmend te zien dat zoveel mensen ons een frisse start gunnen. We zijn blij dat we eindelijk weer open kunnen, onze gasten op het terras mogen verwelkomen en gaan knallen. Vanaf nu wordt het alleen maar beter. Ik heb er zin in.” Diverzo Café behaalde op de landelijke ranglijst van Een Frisse Start de tweede plek.

HYGENIQ
HYGENIQ wil de manier waarop iedereen schoonmaakt veranderen. Hygiëne is in de horeca, nu nog meer dan ooit, van cruciaal belang en met de producten van de producent van ecologische schoonmaakmiddelen wordt deze op een veilige manier gewaarborgd. Anders dan veel andere schoonmaakmiddelen, worden deze producten gemaakt van enkel natuurlijke materialen. Dat betekent dat er geen giftige dampen vrijkomen door schadelijke stoffen en dat het afvalwater niet vervuild wordt. HYGENIQ laat met haar duurzame producten zien dat krachtige schoonmaak hand in hand kan gaan met het beschermen van mensen en zorg dragen voor de planeet.

Toon meer

Famke Mulder

Dit bericht is geplaatst door Famke Mulder. Zij is stagiair bij Regio Noordkop en volgt de opleiding mediaredactiemedewerker op het Mediacollege in Amsterdam. Famke richt zich tijdens haar stage op redactiewerk, filmen en editen. Ze is bereikbaar via famke@regionoordkop.nl

Wellicht ook interessant

Back to top button