Den HelderVideo

Inwoners verrast met koninklijke Onderscheiding (video)

Den Helder – De jaarlijkse lintjesregen kon eindelijk weer fysiek plaatsvinden. In de Kampanje in Den Helder kregen dinsdag tien inwoners een Koninklijke Onderscheiding uit handen van burgemeester Jan de Boer. De meesten van hen wisten van niks, ze waren met een smoes naar de Kampanje geleid om onverwachts hun lintje in ontvangst te nemen.

Familie en vrienden hadden hun best gedaan met het verzinnen van een smoes. De een werd naar de Kampanje geleid, omdat ze een radio-interview voor de Schaakclub zouden hebben. De ander kwam voor een optreden van zijn kleindochter of voor het notuleren van een vergadering.

“Ik dacht dat ik bij me dochter zou kijken, want die zei dat ze voor haar werk bij de Libelle een fotoshoot had”, zegt Mevrouw van ’t Hert-Dijkman die verrast werd met een lintje. “Pas toen ik het podium op werd geroepen wist ik dat het voor mij was.”

Toon meer

Sanne Scharloo

Sanne Scharloo werkte tussen januari 2020 en september 2022 als AV-specialist bij Regio Noordkop. Inmiddels heeft ze haar carrière voortgezet als editor bij Nienke Plas.

Wellicht ook interessant

Back to top button