Uitgaan

Nieuwjaarsreceptie van Bedrijvengroep Niedorp

Advertentie:

Nieuwe Niedorp – Bedrijvengroep Niedorp maakt zich op voor de nieuwjaarsreceptie op vrijdag 5 januari. Tijdens deze samenkomst wordt bekend wie zich ondernemer van het jaar 2023 mag noemen. Ook de beste startende ondernemer van 2023 wordt dan bekendgemaakt.

De stembussen voor deze verkiezingen zijn inmiddels gesloten en dus kunnen de stemmen worden geteld. Mensen die de nieuwjaarsreceptie op 5 januari willen bijwonen, kunnen zich alleen op 2 januari nog aanmelden. Daarnaast heeft de organisatie de oproep geplaatst of ondernemers nog iets leuks ter beschikking willen stellen voor het ondernemerspakket voor de genomineerden en starter. Dit kan van alles zijn. Zo werden de afgelopen jaren onder meer gepersonaliseerde bezems, kisten met tulpen en golflessen geschonken.

Geïnteresseerden die ook wel een bijdrage willen doen en hun bedrijf daarmee willen profileren, kunnen dit kenbaar maken via e-mailadres info@bedrijvengroepniedorp.nl. De nieuwjaarsreceptie begint vrijdag 5 januari om 20:00 uur in Dorpshuis Prins Maurits in Nieuwe Niedorp.

Bedrijvengroep Niedorp
Bedrijvengroep Niedorp is een actieve vereniging vóór en dóór ondernemers in de regio / voormalige gemeente Niedorp. Voor bijna honderd leden bieden ze belangenbehartiging richting de gemeente, organiseren we bijeenkomsten en evenementen, waaronder bedrijfsbezoeken, informatieve- en uiteraard netwerk bijeenkomsten. Daarnaast voorziet Bedrijvengroep Niedorp hun leden via digitale kanalen van informatie via website, nieuwsbrieven en social media.

Toon meer

Peter Rus

Peter Rus is sinds januari 2023 werkzaam bij Regio Noordkop als journalist. Hij is bereikbaar via peter@regionoordkop.nl en via 0625487127.

Wellicht ook interessant

Back to top button