OverigeRegio Noordkop

Tompoezenactie: dit zijn de winnaars!

Adverentie

Den Helder – De oproep voor een doosje gratis tompoezen was niet aan dovemansoren besteed, zo bleek uit het grote aantal reacties in de mailbox. Helaas kan niet iedereen winnen, maar voor de niet-winnaars een kleine troost: volgend jaar nieuwe ronde, nieuwe kansen!

De tien winnaars die, mede dankzij de samenwerking met Bakkerij Dunselman, een doosje met vijf oranje tompoezen kunnen ophalen, zijn:

Froukje Augustijn
Kirsten Kooijman
Jeroen Bodewus
Priscilla Scheffers
J. van Huizen de Wit
Lennard Kok
Joop Pleiter
Ciska de Schipper
Fam Makelaar
Marjolein Kramer

Zij kunnen de gebakjes woensdag, tussen 10.00 en 14.00 uur, ophalen in de studio van Regio Noordkop, te vinden aan de Torplaan 4 (tegenover Marinapark) in Den Helder. De winnaars hebben persoonlijk (via e-mail) bericht gekregen. Dat bericht moeten ze bij het ophalen kunnen laten zien. Geen e-mail gezien? Controleer de spambox!

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button