Overige

Training Grenzen aangeven

Advertentie:

Den Helder – Waar liggen grenzen? Lukt het altijd om grenzen aan te geven? Twijfel wanneer deze wel of niet moet worden aangegeven? Wel eens onveilig gevoeld? Neem dan deel aan de Training Grenzen aangeven voor vrijwilligers.

Deze training wordt gegeven op de donderdagen 19 mei en 9 juni telkens van 19:00 tot 21:00 uur bij ROC Kop van Noord-Holland Kievitstraat 31. Deze training wordt georganiseerd door MEE & de Wering. Aanmelden kan tot en met maandag 9 mei. Er is plaats voor twaalf deelnemers. De training is gratis voor alle vrijwilligers in of uit Den Helder en is een voorziening vanuit de gemeente Den Helder. Aanmelden kan via vrijwilligersacademie@meewering.nl

Een training om grenzen stellen is van belang om het gevoel van veiligheid te behouden of verhogen. Dit kan door inzicht te krijgen in het ontstaan van conflicten of situaties met agressie en het leren van de eigen reactie hierop. Ook de fysieke reactie op een (bedreigende) situatie, gevoelens van onveiligheid of onveilige situaties worden bespreekbaar gemaakt tijdens deze training. De training bestaat uit twee dagdelen van elk twee uur.

Informatie
Nadere informatie kan worden verkregen via 088-0075200 en vraag naar Maartje of Helma.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button