Sport

VZV in slotfase onderuit tegen Venlo

Advertentie:

’t Veld – De handbalsters van VZV hebben donderdagavond in de Eredivisie met 30-28 verloren van Venlo. Het werd een spannende wedstrijd waarin het team van trainer Edwin Janssen lang in de race bleef voor de winst.

Afgelopen weekend had VZV nog van deze kampioenskandidaat gewonnen. Tegen Venlo was de start ook veel belovend en al snel stond het 0-4. Daarna kwam thuisploeg Venlo in korte tijd sterk terug en stond het halverwege de eerste helft 9-8. Daarna bleven de teams even sterk en zag het publiek een enerverend duel. Met een ruststand van 14-15 kon het in de tweede helft nog alle kanten op.

VZV kreeg in de tweede helft een tegenvaller te verwerken toen Pien van der Geest voortijdig met rood naar de kant moest. In de slotfase pakte Venlo de voorsprong, die knap werd vastgehouden. Bij VZV kwam Lisa Holscher zeven keer tot scoren.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button