Den HelderZakelijk

Flamingo zet vol in op Beatrixstraat

Den Helder – Nog even en dan verhuist Flamingo Casino naar Beatrixstraat 7. Deze week vond de sleuteloverdracht aan de eigenaren plaats en werd een grondige ronde door het pand gelopen. De komende maanden wordt het pand inricht zodat we vanaf eind 2020 kunnen zien of ze een goede gok hebben genomen.

Het voormalig bankgebouw met de alom bekende immense kluis in de kelder is omgebouwd tot een karakteristiek pand met twee commerciële ruimten en 7 huurappartementen. De kluizen zijn blijven staan, te zwaar en te groot om weg te halen. Maar nee…de al jaren leegstaande kluizen worden niet in gebruik genomen. Ze doen niets anders dan ons herinneren aan de historie van het pand.

Het gebouw is ontworpen door het Helderse architectenbureau Kapitein, Jacobs, Kapitein. Dit gebouw behoort samen met projecten als De Baron, De Kamerheer, De Zusters, Halte Bellevue en De Hofdame tot de vernieuwing van het stadshart. De huidige locatie aan de Spoorstraat wordt door Helder Vastgoed meegenomen in de stadsvernieuwing Koning-/Spoorstraat.

Bron: Samen Bouwen aan Den Helder

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button