Voetbalsters DWOW winnen weer en staan tweede

Wieringerwerf – De veldvoetbalsters van DWOW hebben zondag met 3-1 gewonnen van de studenten van het Rotterdamse Antibarbari. Door de zege blijft DWOW bovenin meedoen in de tweede klasse.

In de eerste helft toonde DWOW zich al snel de sterkere ploeg. Met rust leidde de ploeg uit Wieringerwerf dan ook met 2-0 door goals van Rosanne Kok en Wilma Riet. In de tweede helft werd het een rommelige wedstrijd, wel werd er van beide kanten strijd en inzet getoond. De grensrechter van de Rotterdammers vlagde meerdere goals van DWOW af. Na de aansluitingstreffer van Antibarbari kwam DWOW onder druk te staan. In de slotfase gooide DWOW de wedstrijd alsnog in het slot; Noa Hulzebos maakte de 3-1.

Door de winst op de Rotterdammers staat DWOW nog steeds op de tweede plek. De achterstand op koploper Zaandijk bedraagt vier punten. DWOW heeft wel twee duels minder gespeeld, dus er zijn nog volop kansen.