Hollands KroonJeugd

Jongvolwassenenmonitor 2021 weer van start

Adverentie

Hollands Kroon – De leeftijdperiode tussen 16 en 25 jaar is een veranderende periode voor jongeren. Zij zoeken een plek in de maatschappij en moeten erachter komen wat wel en niet bij hun past. Om meer inzicht te krijgen in de situatie van jongeren in deze leeftijdsgroep is onderzoek nodig dat zich specifiek richt op de onderwerpen waar deze groep mee te maken krijgt: de Jongvolwassenenmonitor.

Van 11 mei tot eind juli 2021 voert Onderzoeksbureau Noord-Holland Noord voor de 3e keer een grootschalig onderzoek uit naar gezondheid en leefstijl onder jongvolwassenen van 16 tot en met 25 jaar. Opdrachtgevers van dit onderzoek zijn het programma In Control of Alcohol & Drugs en alle 17 gemeenten in Noord-Holland-Noord.

Prijzen
Jongvolwassenen tussen de 16 en 25 jaar worden gevraagd een vragenlijst in te vullen over gezondheid en lifestyle via www.JVmonitor.nl. Daarbij maken zij gelijk kans op mooie prijzen. Een op de tien deelnemers wint een bol.com-bon en alle deelnemers maken kans op bluetooth speakers.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button