112

Persoon gewond bij steekincident in AZC Den Helder

Advertentie:

Den Helder – Bij een steekincident op het AZC aan de Nieuweweg in Den Helder is donderdagavond een persoon gewond geraakt. Het incident had omstreeks 22.40 plaats. Het slachtoffer is naar het ziekenhuis overgebracht.

Vanwege het incident werden twee ambulances en het traumateam (traumahelikopter) opgeroepen. Bij aankomst van de hulpdiensten is het slachtoffer ter plaatse behandeld en daarna naar het ziekenhuis in Alkmaar gebracht.

De politie doet onderzoek naar wat er precies heeft plaatsgevonden. Volgens omstanders is er één persoon aangehouden, maar dat is nog niet bevestigd door de politie.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

3 reacties

    1. in NL zekers niet, die komt in een versneld proces van toelating, krijgt voor tonnen aan zogenaamde hulp, gaan een geschikte woonvorm regelen, en over een jaar of tien schiet hij een hoop onschuldige mensen neer…….

      1. Jammer he kan alleen in Nederland.
        Hoefden mijn voorouders niet te doen.
        Dan werd je werk vergunning ingetrokken en kon je naar huis.
        En ieder jaar moest hij opnieuw zijn werk vergunning aanvragen.
        Ondanks dat hij een bloeiende kappers zaak ha met personeel.

Wellicht ook interessant

Back to top button