Uitgaan

Jaarmarkt bij Jenaplanschool De Zilvermeeuw in Wieringerwerf

Wieringerwerf – De Jaarmarkt bij Jenaplanschool De Zilvermeeuw in Wieringerwerf valt op 27 mei van 10.00 tot 15.00 uur. De markt staat in het teken van ontmoeten en verbinden. Lokale ondernemers, bedrijven en creatievelingen presenteren en verkopen mooie producten uit de omgeving. De school heeft een eigen kraam waar zelfgemaakt werk van de leerlingen te koop is.

Er zijn verschillende activiteiten voor kinderen te doen, zoals schminken, sport en spel, springkussen en grabbelen. Ook zijn er heerlijke zoete en hartige hapjes, koffie en thee te verkrijgen. Dit alles tegen kleine vergoedingen.

“Op onze Jenaplanschool komen kinderen samen om te spelen, werken, spreken en vieren. Dat delen we graag met onze omgeving. Ontmoeten en verbinden hebben een belangrijke plaats in ons onderwijs”, aldus Annika Bregman, interim-directeur van De Zilvermeeuw.

Toon meer

Odessa Langeveld

Odessa is stagiaire bij Regio Noordkop. Ze studeert aan het ROC van Amsterdam en woont in Anna Paulowna. Ze is bereikbaar via odessa@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button