Regio NoordkopSport

Regio Noordkop vier dagen live bij de Tour de Lasalle

Advertentie:

Den Helder – Regio Noordkop is ook dit jaar weer vier dagen lang live aanwezig bij de Tour de Lasalle. De 68e editie wordt verreden van donderdag 1 tot en met zondag 4 juni en Radio Tour de Lasalle doet alle dagen verslag.

Regio Noordkop is dit jaar zo’n 20 uur live in koers. Verslaggevers gaan mee naar Texel en volgen de renners tijdens de etappes in Den Helder. Zowel op zaterdag als zondag wordt de mobiele radiostudio opgebouwd nabij de finishlocatie, tijdens de eerste twee dagen van de Tour wordt vanuit de studio geschakeld met de verslaggevers ter plaatse.

Regio Noordkop Trui
Regio Noordkop is zelf ook al jaren sponsor van de Tour de Lasalle. Voor het derde jaar op rij met een speciale trui voor de beste renner uit de Noordkop; de Regio Noordkop Trui. Ook deze editie wordt het shirtje elke dag uitgereikt aan de renner uit de Noordkop, die op dat moment het hoogst in het algemeen klassement staat.

Ook Regio Noordkop TV is vier dagen lang aanwezig en maakt een samenvatting van de complete ronde. Deze is vanaf maandagavond 5 juni te zien via tv, YouTube en regionoordkop.nl. Op vrijdag is bovendien een verslag van de eerste etappe (op Texel) te zien.

Uitzendingen
De uitzendtijden van Radio Tour de Lasalle zijn donderdag en vrijdag van 18.00 tot 21.00 uur, zaterdag van 09.00 tot 17.00 uur en zondag van 11.00 tot 17.00 uur. Luisteren kan via 105.6Mhz (FM), regionoordkop.nl, de gratis Regio Noordkop App en via vrijwel alle digitale aanbieders van radio en tv.

Toon meer

Ronald Boutkan

Ronald Boutkan is werkzaam als hoofdredacteur / algemeen directeur van Regio Noordkop. Ook presenteert hij Ron & Geer, Hollands Glorie en werkt hij mee aan De Week op Zaterdag, allen radioprogramma's van Regio Noordkop. Ronald woont in Den Helder en is bereikbaar via ronald@regionoordkop.nl of telefonisch via 0643436070.

Wellicht ook interessant

Back to top button