NieuwsVideo

Voorbereidingen Polders Music Festival op schema: “Maar we moeten nog wel doorwerken” (video)

Breezand – Het is er nu nog rustig, maar vanaf 27 mei staan de sportvelden van vereniging ZAP weer in het teken van het Polders Music Festival. Met een ruime honderd vrijwilligers is er de laatste dagen hard gewerkt aan de opbouw van het evenement, dus hoog tijd om poolshoogte te nemen bij de voorbereidingen.

De hal van sportvereniging ZAP begint inmiddels verdacht veel op een concertzaal te lijken.  “Nou, hier gaat het dus gebeuren”, wijst Olle Schuur. “Volgens de laatste berichten liggen we voor op schema, maar er moet nog wel goed doorgewerkt worden.” In de hal zijn zo’n dertig vrijwilligers druk in de weer met potten verf, delen van de bar, en lichtinstallaties. “Hier op het terras komt een bar voor speciaalbier, een daar achter mij aan de andere kant staat het grote podium.”

Sinds woensdag zijn Olle en de rest van het vrijwilligersteam bezig om de hal klaar te maken voor het concert. Het is hard werken, maar Olle heeft het er dubbel en dwars voor over. “Het is gewoon heel gezellig, heel Breezand doet mee. We gaan er met zijn allen voor om te zorgen dat zaterdag alles spic en span is.”

Kaarten zijn nog verkrijgbaar, maar volgens Olle gaat het snel: “In totaal waren er 1700 kaartjes beschikbaar. We zijn nog niet uitverkocht, maar het gaat hard”. Het festival wordt zaterdagavond afgetrapt door een aantal grote namen, waaronder Big2 (bekend van The Opposites) en Sjaak. De tweede dag van het festival is te bezoeken voor de hele familie, vertelt Olle: “Op zondag vanaf drie uur is het voor alle leeftijden. Voor de jeugd is er een springkussen, en er is een optreden van dansschool BreeDanz, en dat is ook gewoon onwijs gezellig”.

Toon meer

Brent van der Hell

Brent van der Hell is werkzaam bij Regio Noordkop als verslaggever / redacteur TV. Hij is bereikbaar via brent@regionoordkop.nl, of via de telefoonnummers 0627656370 en 0223684609.

Wellicht ook interessant

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button