JeugdVideo

Voorrondes streetdance kampioenschap: Sparklejams, Peppel, of toch Lightning Ship? (video)

Advertentie:

Hippolytushoef – Lightning Ship, Dance Stars, en de Sparklejams; zomaar een greep uit de namen van de teams die meestreden voor een plek in de finale tijdens de voorrondes van het streetdance kampioenschap. Het kampioenschap is georganiseerd door Team Sportservice, en basisschoolleerlingen uit Den Helder, Hollands Kroon en Schagen konden zich met een team inschrijven.

Vandaag was het de beurt aan de teams uit Hollands Kroon om hun beste pasjes voor te zetten. “Er doen vandaag negen teams mee die strijden voor een plek in de finale van volgende week”, vertelt Kelly Walgien van Team Sportservice. “Van deze negen teams stromen er vier door naar de finale in sporthal de Brug.” Wie er mocht doorstromen werd bepaald door de tweekoppige jury van dansschool Dazzling.

Teams Spik & Span, Sparklejams, Lightning Ship en Peppel wisten zich te plaatsen voor de finale. De winnaar van de finaleronde op 2 juni wint niet alleen de begeerde wisselbeker, maar krijgt ook de kans om op 11 juni mee te doen met de dansvoorstelling van Dutch Dance Centre in theater De Kampanje.

Toon meer

Brent van der Hell

Brent van der Hell is werkzaam bij Regio Noordkop als verslaggever / redacteur TV. Hij is bereikbaar via brent@regionoordkop.nl, of via de telefoonnummers 0627656370 en 0223684609.

Wellicht ook interessant

Back to top button