Sport

Kickbokser Tijs Batenburg zorgt voor vuurwerk

Advertentie:

Den Helder – Kickbokser Tijs Batenburg van sportingclub Komen vocht zaterdag op het grote Enfusion gala in Alkmaar. Hij had al de aandacht van de matchmakers van Enfusion want Tijs in de ring, dat is vuurwerk.

Batenburg begon sterk met een afwachtende houding, en zette al snel de toon met snelle jabs en combinaties. Hij beheerste het ritme van de ronde, landde een krachtige uppercut, en bleef effectief met zijn voetwerk en verdediging. Ondanks enkele tegenaanvallen van zijn tegenstander, wist Tijs de bovenhand te houden.

Batenburg startte de tweede ronde vol energie en zette zijn tegenstander direct onder druk. Hij landde meerdere krachtige stoten, waardoor zijn tegenstander gedwongen werd om in de verdediging te gaan. Hij bleef domineren met zijn snelheid en precisie, en eindigde de ronde met duidelijke overmacht.

Ronde 3
In de derde ronde bleef de topsporter uit Den Helder de controle behouden. Hij landde consistent harde klappen en gebruikte zijn voetwerk om zijn tegenstander onder druk te houden. Ondanks de vermoeidheid, bleef hij scherp en gedisciplineerd, waardoor hij de ronde sterk kon afsluiten. Batenburg heeft in dit gevecht laten zien dat hij niet alleen een sterke vechter is, maar ook tactisch enorm aan het groeien is.

Met dank aan Sportingclub Komen

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Back to top button