Sport

Open Helders beachvolleybaltoernooi

Advertentie:

Den Helder – Volleybalvereniging MBSOV organiseert het open Helders beachvolleybaltoernooi. Dit spelen zij niet zoals op tv met 2 spelers, maar met 3 spelers. Op die manier kan iedereen op elk niveau meedoen. Er wordt ook rekening gehouden met het feit dat het weleens slecht weer kan zijn. Er is daarom een uitwijkdatum, namelijk: zaterdag 13 juli. In september zijn er ook plannen voor een beachvolleybaltoernooi.

Het toernooi begint op 22 juni om 13.00 uur en eindigt rond 16.00 uur. Het wordt gehouden bij ’t Schapendijkje 6 in Den Helder, nabij tennisterrein van Topspin. Opgeven kan per team van 3 of individueel, via secretaris@mbsov-volleybal.nl. Er wordt gevraagd hierbij een teamnaam, namen van spelers en eventueel het speelniveau te vermelden.

Carlo Canter Visscher is een van de organisatoren van dit toernooi. “Dit toernooi is meteen een mooi toernooi om warm te draaien voor het grote Summer Beach Volleybaltoernooi, wat op 6 en 7 juli op strandslag Duinoord wordt gehouden. Dit evenement wordt georganiseerd door SummerBeachLife.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button