UitgaanVideo

Video: Jeugd racet er op los op pumptrackbaan in Niedorp

Advertentie:

Niedorp – De pumptrackbaan op park de Meet is al maanden lang een succes. Zaterdag was onder grote belangstelling de officiële opening.

Dat de opening van de baan later is komt doordat er op het park nog verschillende zaken geregeld moesten worden. Zo is er naast een voetbalveld een graffitimuur en kun je basketballen en handballen op een verhard veld.

Burgemeester Rian van Dam roemde in haar openingswoord de samenhorigheid van de initiatiefnemers. Door hun inzet, sponsoren en andere instanties waaronder de gemeente is het park geworden waar de jeugd al hun energie op kwijt kunnen. Naast de pumptrackbaan waren er nog andere activiteiten zoals fietsen voor een smoothie, een springkussen, een koffietruck, foodtruck en ijsjes.

Demonstratie
Na het doorknippen van een lint mocht de jeugd bezit nemen van de baan. Door een drietal geoefende kampioenen BMX-rijders werd nog even een demonstratie gegeven.

Toon meer

Cor Lont

Dit bericht is geplaatst door Cor Lont. Ik ben al vele jaren op vrijwillige basis werkzaam bij de omroep. Mijn taak is het schrijven van allerlei artikelen en het maken van korte videoreportages. Ik ben bereikbaar via cor@regionoordkop.nl.

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button