Sport

Vv Winkel verder in nacompetitie

Advertentie:

Winkel – In haar laatste competitiewedstrijd in de vierde klasse won Winkel met 6-2 van Petten. Jelle Ursem kwam tot een echte hattrick met drie treffers in een helft.

Tegenstander Petten was vooraf al gedegradeerd, en vele fans van Winkel hadden verwacht dat de tegenstander amper de  power had om er nog iets van te willen maken. Dat was een misvatting, want Winkel had het in de openingsfase niet makkelijk. Petten kwam verrassend op 0-2. Die stand bleef tot en met de rust op het scorebord staan.

In de tweede helft kwam de thuisploeg super sterk terug. Door Rick Fijnheer, Jelle Ursem, Jeffrey Schaap en Bob Schaap werd het 6-2. Winkel had indruk gemaakt. Het team gaat met zelfvertrouwen de nacompetitie in. Het is nog niet bekend tegen welke tegenstander er begonnen moet worden.

Toon meer

Albert Bronk

Albert Bronk is sportverslaggever bij Regio Noordkop. Je treft hem bij het voetbal, het wielrennen, hockey, zwemmen, judo en op tal van andere sportieve locaties. Tips, nieuws of suggesties voor Albert? Mail naar sport@regionoordkop.nl

Reageer op dit bericht

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.

Wellicht ook interessant

Back to top button