Hollands Kroon

De belbus rijdt vanaf 1 juli weer volop

Regio Noordkop – De persconferentie van 24 juni betekent goed nieuws voor de belbus per 1 juli. Met inachtneming van het bekende credo: beter voorzichtigheid nu, dan spijt achteraf, betekent voor de belbus en de klanten:

  • Alle voertuigen kunnen weer ingezet worden.
  • We kunnen weer combinatieritten doen.
  • We kunnen weer rolstoelers vervoeren
  • Alle zitplaatsen zijn weer beschikbaar.

Het gebruik van een mondkapje wordt geadviseerd bij privévervoer. Dit geldt ook voor de belbus. De klant moet zelf zorgen voor een mondkapje. Voor noodgevallen zijn er mondkapjes in het voertuig.

Bij het aannemen van ritten zal geïnformeerd worden naar de gezondheidssituatie en geadviseerd worden een (eigen) mondkapje te dragen. Alle bestemmingen zijn weer bereikbaar en toegankelijk voor zover weer operationeel. Klanten moeten zelf nagaan of zij op de bestemming terecht kunnen.

Een dringend verzoek aan de klant is om zoveel mogelijk buiten de spits te reizen en dus ook afspraken te maken buiten de spits indien mogelijk (vermijd de drukte).

Aanmelden bij de belbus kan op nummer 0224 422140 of secretariaat@belbusnoordkop.nl of via de website van de belbus www.belbusnoordkop.nl.

Toon meer

Jamie Verboon

Mijn naam is Jamie Verboon (20) studente aan het Mediacollege in Amsterdam. Tijdens mijn stage bij Regio Noordkop richt ik mij vooral op redactiewerk en radio. Ik ben bereikbaar via jamie@regionoordkop.nl.

Wellicht ook interessant

Back to top button