ZAP pakt in slotfase punt tegen JVC

Breezand – De derby tussen ZAP en JVC is zondag in een 1-1 gelijkspel geëindigd. Vier minuten voor tijd zorgde Jari de Kroon dat de thuisploeg nog een punt overhield aan de wedstrijd.

De weersomstandigheden om te voetballen waren ronduit slecht. Met zoveel wind was het bijna onmogelijk om er een leuke wedstrijd van te maken en in het eerste bedrijf zag het aanwezige publiek dan ook weinig bijzonders. Meer en meer toeschouwers zochten hun weg richting de warme kantine. JVC pakte vlak voor rust de leiding. Hans Groenhuizen maakte in de 41e minuut de enige goal uit de eerste helft: 0-1.

Na de theepauze kwam thuisploeg ZAP beter voor de dag. Dat kwam mede door vier wissels die trainer Marcel Ris had ingebracht. De frisse spelers gaven de ploeg voorin meer kracht. Het duurde wel even voordat de doelman van JVC werd verslagen, maar vlak voor tijd kon de sterk spelende Jari de Kroon dan eindelijk scoren voor ZAP. Beide teams en fans zochten na afloop snel weer de warme kleedkamer op.