Den HelderLOS Den Helder

Stem voor de Rolling Stones Top 25 en win!

Den Helder – LOS radio staat zaterdag 16 juli uitgebreid stil bij de muziek van de Rolling Stones, die deze maand 60 jaar bestaan. Raymond Slangen, Stonesfan in hart en nieren, gaat samen met zijn vader Guillaume (Giel) Slangen aandacht besteden aan deze geweldige Britse rock-‘n-rollband die actief is sinds 1962. Een ieder kan meebepalen welke nummers voorbijkomen en wie dat doet maakt bovendien kans op een cadeaubon.

De band speelt, naast rock-‘n-roll en rock, ook stijlen, als blues, country, hardrock, reggae. De groep speelde hun eerste show onder de naam “Mick Jagger and the Rolling Stones” op donderdag 12 juli 1962, in de Marquee Club in Londen. Sinds die tijd hebben zij meer dan 50 hits gescoord en draaien tot op heden nog steeds mee. In de uitzending lopen Raymond en Giel door de carrière van deze band heen. De tijd is beperkt en dus staat vooral de muziek centraal, al is er natuurlijk ook aandacht voor leuke weetjes en anekdotes.

Luisteraars van de omroep en lezers van regionoordkop.nl kunnen bijdragen aan de samenstelling van een bijzondere TOP 25 hitlijst. Vul hiertoe uw eigen top 10 van Rolling Stones nummers in en stuur dit per e-mail op naar stones@regionoordkop.nl. Het is ook mogelijk onderstaand formulier in te vullen. Bij het samenstellen van de Top 25 krijgt het nummer dat u op 1 zet uiteraard de meeste punten en het nummer op 10 het minste aantal punten. Inzenden kan tot en met 13 juli. Onder de inzenders verloten we vijf cadeaubonnen van lokale (Helderse) ondernemers!

  Nr.01 -
  Nr.02 -
  Nr.03 -
  Nr.04 -
  Nr.05 -
  Nr.06 -
  Nr.07 -
  Nr.08 -
  Nr.09 -
  Nr.10 -

  Heeft u nog iets op te merken?

  Nog iets op te merken waarom een bepaald nummer is gekozen of een ander leuk Stonesbericht? Zet het erbij of loop op 16 juli tussen 14.00 en 17.00 uur gewoon binnen in de studio aan de Torplaan 4 in Den Helder en praat mee! Op die dag zijn Raymond en Giel zowel telefonisch (0223-621202) als via WhatsApp (0629396035) te bereiken.

  Toon meer

  Redactie Regio Noordkop

  Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

  Wellicht ook interessant

  Back to top button