Sport

Ria Brouwer wint zesde ledentoernooi Entre Nous

Advertentie:

Den Helder – Bij jeu de boules vereniging Entre Nous werd zaterdag het zesde ledentoernooi van het seizoen gespeeld. Ondanks dat vele spelers al op vakantie zijn waren er toch nog dertig deelnemers. Ria Brouwer eindigde uiteindelijk als winnaar van het toernooi, voor Ger Jonker en John Boekel.

De ledentoernooien bestaan uit een cyclus van twaalf speeldagen, waarvan de beste tien resultaten tellen voor de eindstand. In de finale van het toernooi op zaterdag stonden uiteindelijk Ria Brouwer, die aan Ger Jonker werd gekoppeld. Dit duo moest het opnemen tegen John Boekel met Diana Kardijk. Na drie mennes (werpronde) stonden Brouwer/Jonker met 6-0 voor, maar Boekel/Kardijk kwamen terug in de wedstrijd en opeens was het 6-6.

Brouwer/Jonker raakten niet van slag en liepen vervolgens uit naar een 12-6 voorsprong. Het werd nog wel 12 -8, maar toen maakten Brouwer/Jonker de partij uit en zo wonnen ze de finale dus met 13-8.

Toon meer

Redactie Regio Noordkop

Onder 'Redactie Regio Noordkop' staan door de redactie zelf geschreven berichten, maar ook artikelen die ons door derden zijn aangeleverd, zoals (en al dan niet bewerkte) persberichten en dergelijke. Ook iets melden? Stuur een bericht aan nieuws@regionoordkop.nl. De redactie is telefonisch te bereiken via 0223-684609. Het bezoekadres is Torplaan 4, 1785BA Den Helder. Loop gerust binnen, de koffie staat klaar!

Wellicht ook interessant

Back to top button